9 February 2010

sungguh tidak bernafsu

Apa la naseb aku ni...aku Sedeh! sebak sungguh...abes dunia aku rasa gulap gelita..sungguh aku x tipu..rasa kusut dan serabai perot.

ahhh...bole aku katakan aku rasa macam ruangku sgt sempit. xmampu aku nak maju setapak ke hadapan atau memaling ke belakang..tadi time breakfast pon rasa lalu x lalu jer.ohhh...

ape da jadi ngn aku neh? kerja?? aku byk kerja sgt ker? tak lah.. kerja ok.. aku bahagia dengan kerja aku skrg.. sampai ada yang berjelesan dengan kerja aku tau. mesti korang xcaya kan. lantak la.

Tapi sungguh aku sedeh! kerja aku memang berjalan cem biasa..tapi pesal aku rasa aku xseghairah membuat kerja seperti dulu.. sangat bernafsu bile tengok kerja dan coding2 yang ada depan screen neh. T_T sampai aku bole tolak ketepi ayam golek semata2 kerja kesygan aku..



Ini rintihan hati... ya rintihan hati aku yg ketidak dapatan bermukabuku [fb] dan berwai-am [ym] di opis.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaa....


p/s : kalo blog aku pon korang block, abes royan aku nnt..

1 Orang Baik Hati:

Happy Shopping said...

hahha..nak gelak guling2.....memang idup sungguh gelap gulita tanpa mukebuku..

Post a Comment