10 February 2010

KPLI Fever~

Demam KPLI? atau demam kepialu?? hahaha.. nope..nope!!
Tahukah korang yg dlu tersebar seantero Tanah Malaya, yang pengambilan KPLI akan disejukbekukan?! sekarang pengambilan dibuka kembali!!! Good news to those yang amat berminat mencurah bakti tuk anak2 bangsa kita.

Confirm kalo mama tahu, mesti dia pon suh aku apply.. but, rasanya darah cigOo blom cukup banyak mengalir dalam darah putih aku.. mau mati kejung anak murid sape nak jawab. I garang tau.. Garang neh!! U caye tak?? caye laa...

wOoh... tapi rasanya aku x mampu kot nak mendidik.. sebab??
  1. sebab kalo I mengajar, I akan jadi cigOo paling cute kt skola.blueekk prasan. tp sungguh!! I kurang sabar.so bile I marah, confirm I bertambah2 cute.kan..kan...
  2. kalo I ajar, u kasi concentrate. kalo u tido ke, borak2 ke, korek hidung ke, peduli hape I kan.. I da pandai u jerk yg tOo*oTt~ so kesimpulannye, I x cukup kesedaran tuk mengajar..
  3. I xtahu subject ape yg sesuai I nak ajar? sila jelaskan....
  4. Ohh..I akan bolot sume jawatan kat skolah tu.cigOo PJ, cigOo lukisan, cigOo matematik, cigOo sains.ketua rumah Biru, ketua Keceriaan.bla..bla..bla...ohh.kan I hyperactive..
  5. student confirm confuse.. serious ah diorg confuse!! sebab I akan g skola pakai baju skola juge~ uwaaaaaaaa... rendu zaman blaja dOlu2...

T_T

1 Orang Baik Hati:

::haNa:: said...

kak arni!
exchange link:P

Post a Comment