22 February 2010

Baju Pengantin | Wedding Dress

Cik Arnie dah ade wedding dress dia?? wah..sedar2 dah nak kawen yer?? sampai hati tak khabarkan.. diam2 dah ade baju itu!!

WooOOppp!!~ WoOOooPPP!!~ kawan-kawan, ini bukan entry untuk menayangkan baju pengantin saya [
entah bagaimanalah rupa BAJU itu pun saya tidak tahu T____T ] ini adalah entry sekadar suka-suka dan untuk mencuci mata. ^_~

1st time dengar lagu neh bln 12 thn lepas. and after that terus terngiang2 macam nyamuk dekat telinga~ ohh.. sungguh rasa remuk dalam hati walopon xfaham hangungmal. tapi kenapa Cik Arnie suke lagu neh walopon tak faham??

simple!!~
  1. I love the steps. sampai sekarang terbelit2 kaki mengikot.
  2. Melody dia simple and slalu kite dengar dah. cuma dia da ubah rentak.
  3. Saya sedeh! sebab hanya untuk kawan, dia sanggup berkorban...
  4. Taeyang sangat HOT!! I'm Melting T___________T
  5. Tak de maknenyer aku nak senaraikan sampai sepuluh~ hihihi...
- kanak-kanak bawah umo, sila tutup mata-

nak tengok?? sila..sila...



4 Orang Baik Hati:

::haNa:: said...

ishh...title leh buat contoversi la kak arni ni.
bru semngat kot2 nk tayang bj kawen at the same time nk invite mkn nasik minyak..
tgk2 cuci mata gambo mamat bugil...
ishh2...im still under age la kak.
muahahaha

~@RniE~ said...

hehehe...the time will come. but when u ask when, akak bole geleng kepala aje.. hahaha..hana under age, cannot see!! sila tutup mata~ x_x tp vclip tuh bole tgk la kot kan... ;P

lina said...

arap2 very bery d soon ler arnie pakai dress ni..

~@RniE~ said...

hahaha.. insyaallah akak... tp kasi lepas kak ana dulu. hihihi

Post a Comment