30 December 2008

CHIBI Mengembara~

28 Dec 2008 - CHIBI Mengembara!! untuk pertama kalinya CHIBI menjejakkan kaki ke OU!!~ Yes !!One Utama. haha.. rasa cuak, xcited, sengal- sengal badan sume ade.. yerlah aku ngn ZAM tatao lagi dia nyer prangai camne bile face ramai org kt shopping complex camtu.. dengan bantuan Kak Nurul n Yamusa [member ZAM] ktorg berempat berjalan beriringan sambil menjeling2 CHIBI menengek atas bahu aku dengan riang ria sekali.ahaks..POYO!~ actually sume berjaga - jaga coz takot dia terbang tah ke mana - mana.

Yang bestnyer 1st time bawak kua, dah ajak dia tgk Movie.. disebabkan cejuk kat dalam uh, CHIBI masok dlm pouch dia. she had good sleeping while her papa n mama enjoy watching the muvie. cite Yes Man. 4 stars out of 5 lah! lawaknyer mmg klaka. walopon penat berjalan, aku xtido sepanjang muvie! hahaha.. Brava to Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper dan lelain.. and go go the director [Peyton Reed]! those who not watch this muvie, y'll should go! and happy watching~



Tapi CHIBI good Gurl.. CHIBI bdak baik..diam aje atas bahu aku.. walopon takot-takot tgk ramai org, tapi dia tabah.. dengan jayanya dia uh-uh n kucil atas bahu aku. hishh~ senyum dengan kesabaran.. noty sungguh CHIBI ney. xper..1st time kan..kire oke lah tuk Pengembaraan CHIBI kali pertama. pasni nak bawak dia gi jalan- jalan kat PAVILION ker kat KLCC ker.. wakaka..



keesokan harinya ktorg kuar lagi. tapi kali nie tuk bowling training and aku x bawak CHIBI bersama. coz dia tgh sronok tido lam sleeping bag dia. namao kacao lah kan..later we travel again yeah CHIBI!!~


One the way to Times Square 4 Bowling Training

EnD~

4 Orang Baik Hati:

Cik Oren said...

wah..hamster ka beb?

~@RniE~ said...

hahaha...hamster ade ekor panjang ker?? hihihi..

acik ayu said...

sugar glider!
mahal tu.
arni bli kat mane?
bpe ratus?

~@RniE~ said...

ahha acik~ sugar glider..
arni beli kat one of member forum petlover. chibi ney betina, so mahal cket.asal RM350, mintak kurang dpt la 3 rat~ huhuhu.. tuh yang syg chibi lebey, sbb mahal.. hahaha..

acik nak bela gak ker? best ooo..sbb cute sgt diorg ney..

Post a Comment