17 September 2009

Syukur Alhamdulillah...


Salam semua..

Alhamdulillah..fight aku berhasil. Gaji dah di bank in kan smlm dan arini maseh floating. kalo bank in cheque, bile eh bole release? hmmm...

Oke2..xmo gaduh2 dah..bende da lepas.. mungkin ada satu lagi email dr aku akan menyusul untuk PB [Pokcik Berjanggot] tanda berdamai.[dia dah buat susah cemni still mau baik lagi ka..] Tapi aku rasa cam xsedap plak nak ngadap muka yg berjanggot itu ari2 lepas apa yang aku da kondem kaw2 punya dlm email. huhuhu.. tp itu kenyataan... yeah.. The Ugly Truth!!

Ohh... cite tuh aku da tgk..bole laa!! tapi lawak.. Opss rating cite neh 18 PL tau. so nak bawak anak kecik bole. tp tutup mata diorg. wakakakaka...sangat dewasa cite neh...

Yaa.. mungkin aku happy cket hari neh.. sebab??
  1. aku da dapat gaji.. so bole shopping raya.tuk diri sendiri & family.insyaallah aku xkan membazir..tutup mata...ikat tangan pastu bawak jln2 p shopping. kompom x membazir.huhuhuk..
  2. Bole spen duet raya lebeh kot thn neh. [Peringatan: duet raya untuk budak2 dibawah 18 tahun saje.MUKTAMAD!! sebarang rayuan akan mentah2 ditolak!!] <<- kedekot :P
  3. 20hb neh bersamaan 1 Syawal adalah besday Abah kesayangan aku yang ke 51 tahun. and of course aku da awal2 lagi da aim tuk hadiah besday merangkap hadiah raya.. Alhamdulillah.. dengan gaji yang akan dpt neh, aku bole fulfill hajat aku itu..
  4. sok pagi aku akan bertolak balik ke Alor Star.. wif ZAM and budak2 kecik uh.. Suke2.. rindu Kedah! and rindu raya kat kampung... =D
sekarang nak wat ucapan raya plak.. hahaha...

Dikesempatan yang ada kat sini, aku nak mintak maaf secara terbuka dari hati yang ikhlas, menyusun sepuluh jari memohon kemaafan andai aku ada wat salah & silap, samada secara terang-terangan atau tanpa sedar..samada aku terkutuk, terkasar bahasa selama aku menulis kat sini atau bercakap serupa mulot busuk.harap tolonglah tegur dan maafkan kekilafan aku. Aku jugak seorg manusia yang sering melakukan kesilapan... ;)

Kepada Geng Adhamiss, Geng Makan, Geng BWC, sahabat2, rakan2, kawan2.. suma lah.. xkire kat mana korang ade, kalo drive balik kampung, elok2. jgn laju2...ingatlah family yg tunggu kite kat umah..[incik kesayangan, nasehat ini untuk kamu juge ;) ] semoga selamat pergi dan pulang...

Buat Mama Abah and adik-adik, ayung dapat balik raya tahun neh [hahaha.. bajet macam xbalik raya ja sebelum neh]. Doakan keselamatan ayung & ZAM semasa dlm perjalanan pulang ke kampung halaman..ampunkan dosa2 ayung and halalkan makan minum ayung. Buat Mak & Bapak [hohoho.. practice setsiap], Tenkiu sebab besarkan Along dengan baik dan mendidik dia dengan sempurna.Ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa atau tersakitkan hati. insyaallah arni akan cuba baiki diri arni lagi.. :D Kepada Abg, errr.. Ayg ckp dlm keta je la eh..time otw blk kedah.. huhuhu... :P



p/s : kad raya koko tuh kad raya tahun lepas..tahun neh tema biru...trend terbaru, send kad raya ikot hp, blog & facebook.. kuikuikui...
take note Adhamiss sekalian... kita harus berjumpa raya neh.. kalo x, aku carik ampa satu lostaq! lama gila xgather...

4 Orang Baik Hati:

Hantu Ulam said...

Selamat Hari Raya...
Maaf Zahir & Batin..
jgn lupe dtg kenduri aku ;)

wan naja said...

wehh..apahal gigit2 jari...sexy..xsesuai utk ucapan raya..ahahaha Selamat Hari Raya Aidil Fitri..Maaf Zahir Dan Batin ya..pesan kat Mr Multazam Drive elok2 nnt...

Syuf-Fyq said...

Kad raye tahun lepas lagi lawa la akak.. Tahun lepas npk lebih menyerlah kemelayuan nyer dgn warne koko yg meriah and smart... ;)

Isi design pon sgt smart and kena dgn tema Islam and Raya itu sndiri.. ;)

Salam perantauan aidilfitri buat akak and abg zam... :)

~@RniE~ said...

Hantu Ulam : Slamat hari raya gak kak Ayu..kak yu wat kenduri? tatau pon...kenduri kawen eh? bila2??

Wan : hahaha.. kekonon kad raya tahun neh tema hot chic. Don't noty2..oh, pesanan untuk incik ZAM akan disampaikan...TQ

Syafiq : tq for the comment.. Incik ZAM dengar itu komen x?? huhuhu...bukan ayg ckp eh, syafiq ckp..wawawa...

Post a Comment