19 January 2010

Hari Terindah~

Hi everyone!! [wah...cik arnie amat happy arini]


yess..saya happy arini.. sebab arini hari bermakna saya. kamu sudah kawen ker? sampai ati cik arnie x bgtau kate da kawen.. aipp!! kalo da kawen, abes seluruh dunia tau kata saya kawen.. mana ada kawen. ntah bile tatau lagi.. sila bersabar dan jgn timbulkan fitnah bukan2...arini hari bermakna sbb arini ari pertama aku kerja!! [setelah 3 minggu cuti kan]

alhamdulillah, rezeki aku di sini.. PMCare also known as Pantai Medicare adalah tempat aku curah keringat, membanting tulang..[ayat xleh blah! bajet p buat sawah ka hapa?] tapi hari pertama aku xde la seteruk yang aku gambarkan..sumanya lancar aje.. cuma bab mencari bank islam kat area taipan ja penin2 lalat cket.. huk3..

oh..tempat keje aku skrg kat USJ 21. saya bukan lagi bermastautin di Cyberjaya kampung halaman itu.. huk3.. kadang2 rendu jugak kt cyber tuh.. sebab x jem!! Yess, aku mengharapkan jalan2 disini tidak jem.. tapi apekan daya...disebabkan telah beralih arah bekerja di USJ, aku pon terpaksa laa berjinak2 menetap di Bandar Kinrara[BK]. Bestie Darlin Darlily, Bestie Ijan sebelah2 ja rumah... Yay!!~ mereka sahabat ADHAMISS sejak dari form 1!!~ love both of you...aku akan stay @ umah Ijan together with pak Lah aka Fazilah Ishak, my classmate time bahiyah dolu!!~ [rasanya macam bakal wat aktiviti rumaja dulu ja]

I Love to hang out wit them.. rendu zaman skola dolu2.. tapi rendu amat amat jugak kat ZAM.. Bubup, what to do, bile kite tny kamO oke ke kije sni, kamO ckp rezeki jgn tolak. amek jer.tuk kebaikan kite jugak.so kne sacrifice la cket. Tapi kan Bubup, baru sari jer, kamO da rendu ckp tepon pon macam x mkn 3 ari.. aih.. susah ati betol...Jangan sedey2.. ade orang lagi susah dari kite <-- ayat penyedap ati, padahal rindu gaban jugak!

xper Bubup, sok kite balik, nnt kite main boling ngn kamO oke! Sila jgn spoilkan mood Hari Terindah!! hahahha....

p/s : TQ kepada suma yang tolong doakan tuk aku time aku susah dulu [zaman2 men tarik rambot n baling batu ngn boss & bini nyer]. kalo nak sebot cni, ramai.aku akan doakan kejayaan dan kebahagian kalian juge!! tuk pengetahuan korang, HR baru aku pon sangat sempai n baik..dia cukup beria2 push aku tuk fight kes aku neh sampai aku dpt gaji yg tertunggak... Alhamdulillah.. aku akan cuba...


5 Orang Baik Hati:

Hantu Ulam said...

lor wei..ko dpt r keje kat PMcare tu...tahniah...xder lak member aku btau ape2..huhu

kene banjer aku ni wei!..ehe

~@RniE~ said...

huhuhu.. harap maaf kerana tidak mmberitahu kamOo...tp kamoo da tau kire oke la kan...

blanje? bole2..tp thn bile?
hik3..

Merg@s_Tua said...

ok la tu..dapat keje kat company yg kukuh.keje pun insyaAllah terjamin.. :)

hari tu pompuan sengal tu ada offer sy keje balik kat sana(liana ckp)..tp tak kuase nak layan.lantak la idop mati company tu..

ayat kejam giler..haha.nway,congrats dpt keje.njoy,k? :)

-intan-

Syuf-Fyq said...

uikz, bkn bole ulang alik yer dari Putrajaya dgn USJ21?? Ikot LDP ley smpai kan? Jam ek?

Tatau plak jam klau dari Cyber ke USJ21.. Sblah USJ21 tu LDP je kan? Highway sblah tu la jalan yg syafiq stiap hari lalu time gi office dlu.. :D Pat!! Pindah balik Putrajaya!! Hak hak hak!!

Ohh! Tahniah tahniah gak!! Nanti klau sakit, ley gi sane.. Tp masalahnyer tak sakit2... Hak hak hak!! :P

~@RniE~ said...

intan : hahaha.. pedulikkan jer.. cam ayam jer layankan pompuan tuh

cyafiQ : huhuhu.. akak pindah blk putrajaya..xleh duk kinrara. lagi jem. huhuhu.. akak gune elite jer :D

Post a Comment