26 November 2009

It's Raya Again!!~

Holla Peeps!~

Sorry coz being so long didn't write anything~ wooo.. bz menuntut hak kot. lalala.. byk masalah harus disettlekan dan rasanya tatau bila bole settle.. dan disebabkan masalah2 itu jugak yang membuatkan aku ilang mood tuk berceloteh.. saket hati dengan bos yang berkepala dungu yang tak reti2 nak bagi gaji walopon dok ngaku kata paham situasi staf..BOHONG!~ haaa.. lepaskan arnie.. ini blog kamu..kamu berhak!!~

Kamu tidak berintegriti dlm membuat business. kamu menipu client jugak staff. kamu amek duet syarikat wahal itu bukan duet dan hak kamu! dan sebab itu, atas kerja2 tipu yang kamu lakukan selama ini telah menyebabkan kamu dan syarikat tidak lagi mendapat project. Kamu Tidak Berintegriti!

Sape tak nak dengar sila tutup telinga!~ tapi ingat ini adalah KARMA!!~ dan terima pebalasan bila tiba waktunya..

WOOPPP.. woOOp...

SKRG MOOD RAYA OKE~ namao laa sedeh2 maki hamun kan... :D best nye nak raya.. mkn daging korban~ teringat time abah mama g Mekah dulu... rasa sunyi tapi berbangga abah n mama berjaya tunaikan rukun ke-5 itu...

Arini aku kije~ sok dah nk raya.. mlm neh insyaallah aku, ZAM & dikwan akan bertolak blk ke kedah.. Mama & Abah setia menanti.. wOoP sukee..sukeee~

Chibi & family aku anta kat cik AIn yang amat comel dan sangat sygkan kucing2 nya tuk boarding~ kalo korang nak adopt kitten ker, cik Ain ade byk kucing tuk re-home~ sila pegi ke sini kalo nak tgk Bubu Shelter or This Cat Shop~ ini Cik AIn punya tau~

hurmm.. ape agi eh??OHHH.. New Moon!!~ waaaaaaaaaaaa... lama aku tunggu... nak tgk! nak Tgk!!~ xsaba nye~~~ tp raya...ermm.. pas raya ah tgk New Moon :( later will do the review!

ok guys, gtg.. mahu ulangkaji nihongo~ da lama tinggal mau bole lupa nnt~ hhuhuh..
till then... take care & Salam AidilAdha to all~

MuuaaaaHHHSss~~

2 Orang Baik Hati:

faqih said...

salam aidiladha jgk..

ak pn x saba nk tgk NEW MOON..
smbgn twilight kan,
edward cullen..huhu~

~@RniE~ said...

yup2.. sambungan twilight. dulu time twilight aku tgk 3 kali. hahaha... time new moon edward cullen x byk sgt. dia menyembunyikan dirik..

wooP wOop

Post a Comment